Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Αγαπημένα Βιβλία και Ιστορίες από Wattpad

Χωρίς Χάρτη από την Νεκταρία Μαρκάκη
Περίληψη
Η Λέξι αγαπά τις λίστες της και ζει μια ζωή προγραμματισμένη στην εντέλεια. Ο Μανού μισεί κάθε τι που τον περιορίζει, και ζει τη ζωή του στα τυφλά. Όταν η Λέξι αποφασίζει να σπάσει τις αλυσίδες που την κρατάνε δεμένη σε μια καθημερινότητα που δεν την ικανοποιεί, διοργανώνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη με σκοπό να βρει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει από τη ζωή της. Συνοδευόμενη από τον συγκάτοικο της και χρόνια φίλο της, Μανού, αφήνει την ασφάλεια του σπιτιού της και ξεκινά να βρει το νόημα της ζωής και στην διαδρομή βρίσκει τον εαυτό της και τον ίδιο τον έρωτα.
Όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει το Χωρίς Χάρτη σε έντυπη μορφή.
Λίγα Λογία Από Έμενα
Τι να πω για αυτό το βιβλίο, ειλικρινά πρέπει να είναι το ποιο ρομαντικό βιβλίο που έχω διαβάσει. Η εκνευριστική Λεξι που μπορεί να σου σπάσει τα νευρά χωρίς να κάνει τίποτα άλλα στο τέλος θα την αγαπήσεις τόσο πολύ που δεν θα θες να τελείωση το βιβλίο. Όσο για τον Μάνου νομίζω ότι είναι αυτό που θέλουν όλες η κοπέλες σε ένα άντρα, ειλικρινά άμα ήταν αληθινός θα του είχα κάνει πρόταση γάμου χαχαχαχαχαχαχα. Αυτό το βιβλίο με ταξίδεψε τόσο πολύ που κάθε φορά που το τελειώνω κάθομαι να κοιτάζω σαν χαζό φωτογραφίες στο ίντερνετ από τα μέρη που επισκέφτηκαν. Μην με ρωτήσετε πόσες φορές το έχω διαβάσει, χάσει το μέτρημα πια. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν μπορούσα να βρίσκω αρνητικά στοιχειά στα βιβλία που διαβάζω έκτος άμα είναι πολύ μεγάλα, οπότε δεν ξέρω άμα έχει κανένα αρνητικό αυτό το βιβλίο. Το μονό που ξέρω είναι ότι το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ειδικά για της ρομαντικές ψυχές 

Η Εποχή του Κυνηγιού από την Έρση Λάβαρη
Περίληψη
Ακούγονται διάφορες φήμες για το δάσος που εκτείνεται πέρα από τα βορειοδυτικά προάστια της μεγάλης πόλης του Κιάπονσκανς. Τα πελώρια δέντρα του, οι απύθμενες λίμνες του και οι απόκρημνες πλαγιές του κρύβουν ανεξερεύνητα μυστικά που ακόμη και η επιστημονική κοινότητα της πόλης διστάζει να προσεγγίσει. Όλα όμως αλλάζουν μετά την ίδρυση της Σχολής Πειραματικών Σπουδών του Κιάπονσκανς, η οποία οικοδομείται και λειτουργεί στο εσωτερικό του δάσους.
Φιλοπερίεργοι νέοι, θαυμαστές του αγνώστου και της αδρεναλίνης, ηλικίας από δεκαεννέα έως είκοσι δύο ετών, αποφασίζουν να φοιτήσουν στη σχολή με την ελπίδα να ανακαλύψουν κάποια από τα μυστικά της περιοχής. Ανάμεσά τους και οι δεκαεννιάχρονοι Ντάντε και Λίλιμπεθ. Κανένας όμως δεν έχει προβλέψει πως ο κίνδυνος ίσως είναι μεγαλύτερος και πιο άμεσος από τις αρχικές εκτιμήσεις της τοπικής κυβέρνησης, προχωρώντας έτσι στην πλήρη έκθεση των φοιτητών σε απειλές που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν ακόμη και στο θάνατο.
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή.

Λίγα Λογία Από Έμενα
Ότι και να πω για αυτό το βιβλίο είναι λίγο. Η Έρση παρότι είναι μονό 19 ετών κατάφερε να γράψει ένα μυθιστόρημα φαντασία που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Όλα τα στοιχειά είναι τόσο κάλα δοσμένα που δεν σου λείπει ούτε η περιπέτεια ούτε έρωτας και βέβαια ούτε η μαγεία Μπορώ να πω ότι είναι αρκετά πρωτοτυπώ σε σχέση με ότι είχα διαβάσει μέχρι που έπιασα στα χέρια μου αυτό το βιβλίο, κράτησε το ενδιαφέρον μου μέχρι την τελευταία λέξη και βέβαια ένα τέτοιο μυθιστόρημα τόσο πρωτότυπο και εξαιρετικό είχε και το κατάλληλο τέλος που ταίριαζε στο είδος του.

  Όσο για τους πρωταγωνιστές, είχε κάνει τόσο καλή δουλειά που πιστεύεις ότι θα βγουν από της σελίδες του βιβλίου και θα κάτσουν διπλά σου. Για έμενα ο έρωτας μου ήταν ο Οσιαν που πολλοί τον κατέκρινα, όλοι ήθελαν τον Ντάντε ή Λίλιμπεθ. Ίσως δεν κατάφερα να πω όσο θέλω για αυτό το βιβλίο γιατί είναι ένα τόσο ιδιαίτερο βιβλίο που ο καθένας είχε διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό, σε ένα πράγμα συμφωνούμε όλοι πάντως. Πως άμα δεν το έχετε διαβάσει χάνετε, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε.

Ενώ η Μουσική Έπαιζε της Elena Antoniou
Περίληψη  
Το βράδυ που η Έλενα Ανδρέου κατακτά την κορυφή στη μουσική καριέρα της, βλέπει την προσωπική της ζωή να γκρεμίζεται. Αποφασίζει να εγκαταλείψει τα πάντα αναζητώντας ένα διάλειμμα από τη δημοσιότητα και μία νέα αρχή. Βρίσκει καταφύγιο στο Νάσβιλ, τη μουσική πόλη των ΗΠΑ χιλιάδες μίλια μακριά από την Αθήνα και όσα την πληγώνουν. Εκεί μαθαίνει έναν νέο τρόπο ζωής και ένα μουσικό είδος που μιλά στην ψυχή της. Το μόνο που δεν περιμένει είναι ένας νέος έρωτας.
  Ο Τζορτζ Κόνινγκ μπορεί να φαίνεται ένας απλός αγρότης, αλλά υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς παραγωγούς στη μουσική βιομηχανία του Νάσβιλ. Μόλις αντικρίζει την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα καταλαβαίνει τον κίνδυνο... Και αποφασίζει να πάρει το ρίσκο... να ερωτευτεί και να χάσει.
  Όλα ξεκινούν ένα βράδυ, σ' έναν χορό κι όταν της ζητεί να ακολουθήσει τα βήματά του μέσα του εύχεται να τον ακολουθήσει και στην υπόλοιπη ζωή του. Πόσο εύκολο είναι για εκείνη με την πληγωμένη καρδιά και τα προδομένα όνειρα να εγκαταλείψει τον κόσμο της και να κάνει μία καινούργια αρχή στην άλλη άκρη του πλανήτη;  Και πόσο εύκολο είναι για εκείνον.
Λίγα Λογία Από Έμενα
Θα μου πει άλλη μια ρομαντική ιστορία ότι είναι; Ναι όντως είναι άλλη μια ρομαντική ιστορία μονό που σε αυτή την ιστορία δεν θα δεις μονο τον έρωτα ανάμεσα σε δυο ανθρώπους άλλα θα σε βάλει και στο τρυπάκι να ψάξει να μάθεις για την Καντρί μουσική, το Νάσβιλ και όλοι την νοοτροπία γύρω από αυτό το είδος μουσικής που στην Ελλάδα είναι σχεδόν άγνωστη. Η Έλενα είχε γράψει μια τρομερή ρομαντική ιστορία που σε ταξιδεύει στην Αμερική και ένα άλλο είδος μουσικής αξίζει να της ρίξετε μια ματιά
Ενώ η μουσική έπαιζε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger