Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικα Δώρακια για ολους

Αφού ειμαστε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και όλοι τρέχουμε να πάρουμε δώρα στους αγαπημένους μας. Λέω να σας προτείνω μερικά βιβλία και άλλα χρήσιμα δωράκια που μπορείτε να αγοράσετε.
 Ας ξεκινήσουμε με τα βιβλία όποτε.

     1. Η Κόκκινη Βασίλισσα της Ερσης Λαβαρη είναι ένα καταπληκτικό δώρο που μπορείς να κάνεις στους φίλου σου που αγαπάνε τα αστυνομικά βιβλία και όχι μόνο. Μπορείς εύκολα να το βρεις στα μεγάλα βιβλιοπωλεία. Στον σύνδεσμο θα βρεις όλες της πληροφορείς που θα χρειαστείς.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ.
   Όταν η Κέιλιν Μπάτλερ αποφασίζει να επιστρέψει στον τόπο όπου γεννήθηκε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Δουβλίνο, αναγκάζεται να αναβιώσει ένα παρελθόν από το οποίο, μέσω της τετραετούς αυτοεξορίας της, πάσχιζε να ξεφύγει. Έρχεται αντιμέτωπη με μια μητέρα που φαίνεται να αδιαφορεί, με έναν αδερφό που μοιάζει να κρύβει πολύ περισσότερα απ' όσα συζητά, κι έναν δολοφόνο κατά συρροή που δείχνει ότι προσπαθεί να μιμηθεί, αν όχι να συνεχίσει, το έργο που ξεκίνησε ένας δράστης λιγότερο από μισή δεκαετία πριν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

      2. Για της ρομαντικες ψυχες εχουμε το '' Για Να Μην Ξεχνας''  της Νεκταριας Μαρκακη, ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις στην κολλητη σου που ειναι ρομαντικη η΄στην αδερφη. Μπορεις να το βρεις μεσα απο την σελιδα του εκδοτικου οικου και να το εχεις στα χερια μεσα σε λιγες μερες ή να πας και να το ζητησεις απο το βιβλιωπολειο σου. Στον συνδεσμο θα βρεις ολες της πληροφορεις που θα χρειαστης.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ.
Μία κοπέλα με κόκκινα μαλλιά και λευκό δέρμα ξυπνάει στη μέση του πουθενά χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα που βρίσκεται και γιατί ολόκληρο το κορμί της υποφέρει από τραύματα χωρίς εξήγηση. Ένας καταιγισμός ερωτημάτων συνθλίβει το κουράγιο και την αντοχή της - γιατί βρέθηκε στη μέση του δάσους; Γιατί είναι μόνη; Ποιός της έκανε κακό; Μα η ερώτηση που την τρομάζει περισσότερο είναι μία: Ποιά είναι κι από πού έρχεται; Προσπαθεί να θυμηθεί το παρελθόν της χωρίς να μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό. Πορεύεται με μοναδική βοήθεια ένα δαχτυλίδι στο εσωτερικό του οποίου αναγράφεται μια ημερομηνία και ορισμένες απόμακρες μνήμες που την επισκέπτονται αραιά για να της προκαλέσουν πόνο. Έχει ως μοναδικό στήριγμα μία οικογένεια που της παρέχει καταφύγιο παρόλο που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, έναν πληγωμένο άντρα που πασχίζει να ξεχάσει, ενώ εκείνη πολεμά να θυμηθεί, κι ένα κλωνάρι μη με λησμόνει στο σχήμα του απείρου σχεδιασμένο στην ωμοπλάτη της για να της υπενθυμίζει πως δεν πρέπει να ξεχνά...

'' Για Να Μην Ξεχνας'


   3. Η ομαδα του Fably σε συνεργασια τον συλλογος φλογα γονιων παιδιων με νεοπλασματικη ασθενεια και 20 συγγραφεις θα ειναι ετοιμη να βγαλουν το πρωτο Mini Book με Χριστουγγενιατικες ιστοριες. Ολα τα εσοδα θα παμε στον Συλλογο Φλογα. Το βιβλίο με τις ιστορίες, θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από φυσικά σημεία πώλησης στο κέντρο της Αθήνας στις επόμενες εβδομάδες για περισσότερες πληροφορίες.Στον συνδεσμο θα βρεις ολες της πληροφορεις που θα χρειαστης.
Fably
συλλογος φλογα γονιων παιδιων με νεοπλασματικη ασθενεια


Υ.Σ
Για όλα τα παραπάνω βιβλία θα ανεβούν ξεχωριστά αφιερώματα της επόμενες μέρες. 

    Σειρά τα δωράκια που μπορούμε να κάνουμε και σε μην βιβλιοφάγους φίλους μας. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από χειροποίητα κοσμήματα ή φυσικά καλλυντικά;

1.Τo The June Project είναι μια σχετικά καινούργια σελίδα στο Facebook που κάνει όμως τα καλύτερα χειροποίητα κοσμήματα κατά την γνώμη μου. Αξίζει πιστεύω να πάρεις ένα χειροποίητο κόσμημα από ένα συνηθισμένο.
The June Project







2. Το The Coquette είναι μια ακόμα σελίδα στο Facebook που κάνει χειροποίητα κοσμήματα και μάλιστα αυτές της μέρες έχει Χριστουγενιατικο Bazaar, που θα το βρείτε στο Ναό της Τέχνης λεωφόρος Αθηνών 387 Αιγάλεω.

The Coquette



    Και ποιος δεν χρησιμοποιεί καλλυντικά ποια σήμερα, ακόμα και οι άντρες έχουν της δίκες τους κρέμες. Όλοι χρειαζόμαστε έστω και μια κρεμά για τα χεριά μας. Όποτε δεν είναι  καλύτερα να είναι από φυσικά συστατικά και βεβαία χεριοποιτα.
   Εδω έχω να σας προτείνω ακόμα μια σελίδα στο Facebook, την Δέλεαρ που κατασκευάζει Χειροποίητα Φυτικά Καλλυντικά.

Δέλεαρ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger