Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Η Κόκκινη Βασίλισσα Παρουσιάστηκε

 Την Τετάρτη 15/11 στο Πολυχώρων Αθηναίων Πολιτεία έγινε η παρουσία του δεύτερου βιβλίου της Έρση Λάβαρη.
   Το ταλέντο αυτό του κοριτσιού ξεχειλίζει από παντού και είναι μόνο είκοσι χρόνων.
   Όσο για το βιβλιο ίσως το καλύτερο βιβλιο του 2017 κατά την γνώμη μου και σίγουρα θα έπρεπε να υπαρχει σε κάθε βιβλιοθήκη από εδώ και πέρα.
    Όπως και την πρώτη φορά έτσι και τώρα μας ταξιδεύει μέχρι την χώρες του Βορρά ώστε να μας διηγηθεί ακόμα μια ιστορία της.
    Αυτή την φορά ταξιδεύουμε παρέα με την η Κέιλιν Μπάτλερ που μόλις έχει γυρίσει στο τόπο που γεννήθηκε μετά από της σπουδές στης στο Δουβλίνο. Εκεί θα συνάντηση μια μητέρα που φαίνεται να αδιαφορεί, με έναν αδερφό που μοιάζει να κρύβει πολύ περισσότερα απ’ όσα συζητά, κι έναν δολοφόνο κατά συρροή που δείχνει ότι προσπαθεί να μιμηθεί, αν όχι να συνεχίσει, το έργο που ξεκίνησε ένας δράστης λιγότερο από μισή δεκαετία πριν.
  Το τι θα γίνει στο τέλος του βιβλιο δεν θα σας το πω, θα σας πω μόνο ότι άμα δεν το έχετε αγοράσει μέχρι τώρα εσείς χάνετε. Κατά την γνώμη μου πρέπει να τρέξετε στο ποιο κοντινό βιβλιοπωλείο για να το παραγγείλετε.
 

  Ο καινούργιος θησαυρός της Έρση.

Την ώρα που υπογραφή βιβλία στους καλεσμένους της.

     Η Έρση είναι ένα διαμαντένιο κορίτσι και πολύ σοφό για την ηλικία της. Σπουδάζει

στην Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πάθη της είναι η ιστορία και η συγγραφή, και στο μέλλον θέλει να ασχοληθώ επαγγελματικά με την αρχαιολογία. Η Αίγυπτος είναι η μεγάλη της αγάπη. Αυτή την στιγμή εκτός από δυο βιβλία που έχει εκδοσή ένα από της έκδοσης iWrite την ''Εποχή του Κυνηγίου'' και τον αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα από της εκδόσεις Εντυποις, γράφει και στο Wattpad. 
   Εδω θα βρείτε όλα τα link για να μάθετε περισσοτερο για την Έρση.
Wattpad.
https://www.wattpad.com/user/BlomkvistM97
Η Σελίδα της στο FB.
https://www.facebook.com/ersi.lavari/?ref=bookmarks
Goodreads.
https://www.goodreads.com/author/show/15604327._

2 σχόλια:

Powered By Blogger